Boston v rytme hokeja a basketbalu: Sledujte Pastrňáka a legendárnych Celtics v akcii

4 minúty čítania
Autor: David Zlomek

O Bostone sa hovorí, že je to americká metropola s európskym nádychom. Môže byť, mesto je krásne. Tiež sa tam hrá špičkový šport. Okrem hviezdneho českého kanoniera Davida Pastrňáka sa o rozruch v meste starajú aj legendárni Boston Celtics.

Sledujte naše sociálne siete FacebookInstagramTik-Tok

David Pastrňák: Absolútna superstar

Pre fanúšikov hokeja je hlavným ťahákom rozhodne David Pastrňák. Český útočník sa dlhodobo radí medzi najväčšie hviezdy NHL. Jeho neuveriteľný cit pre hru, rýchlosť a schopnosť premieňať šance ho katapultovali medzi špičku zámorského športu.

David Pastrňák, Boston Bruins (Foto: Boston Hockey Now)

Pasta nenudí. Ak nedá gól, neustále sa o to pokúša. Jeho delovky sú dobre známe, no má taktiež veľký cit pre hru a jeho nahrávky sú častokrát nedocenené. A ak sa rozhodne, bez problémov si s pukom na hokejke poradí aj s presilou súpera. Obľúbený je aj vďaka svojej bezprostrednosti. David miluje hokej a je to vidieť na jeho čírej radosti a prístupe k fanúšikom aj médiám.

TD Garden: Svätyňa bostonského športu

Športové srdce Bostonu bije v TD Garden. Multifunkčná aréna je domovom Bostonu Bruins a tiež Bostonu Celtics z basketbalovej NBA. Táto moderná (a napriek tomu tradičná) hala pojme vyše 17 000 divákov a jej elektrizujúca atmosféra je zážitkom sama o sebe. Byť súčasťou bostonského športového fanúšikovania, kde tisíce hlasov skandujú pri každom striedaní alebo koši, to je niečo, čo musíte zažiť.

V drese Bruins na ľade dominujú hráči ako kapitán Brad Marchand, Pavel Zacha a samozrejme spomínaný David Pastrňák. V jednom zo zájazdov budete mať možnosť vidieť zápas proti Winnipegu Jets a New Yorku Rangers, čo je prísľubom skvelého hokeja. Zvlášť proti Rangers ide vždy o vyhecované duely.

Boston Celtics: Legenda NBA

Keď sa TD Garden premení z ľadovej plochy na basketbalové ihrisko, začína šou pre fanúšikov Celtics, jedného z najúspešnejších tímov v histórii NBA. Celtics sa pýši bohatou tradíciou a rekordným počtom titulov, ponúka fanúšikom vrcholové basketbalové výkony. S hviezdami ako Jayson Tatum a Jaylen Brown je o zábavu na palubovke postarané.

V rámci nášho zájazdu do Bostonu je naplánované sledovanie súboja s ďalším legendárnym celkom, Chicagom Bulls.

Boston: mesto, ktoré žije športom

Šport v Bostone nie je len zábavkou na večer. Je to súčasť identity. Fanúšikovia tu žijú svojimi klubmi a každý zápas je veľkou udalosťou, ktorú nemožno ignorovať. Keď práve nebudete na zápase, mesto ponúka množstvo ďalších zážitkov. Od návštevy ikonických športových miest ako Fenway Park až po prechádzky po Freedom Trail, ktorá vás povedie históriou vzniku USA.

David Pastrňák, Boston Bruins (Foto: THW, Jess Starr)

Boston má všetko: úžasný šport, skvelých ľudí, kultúru, úžasnú gastronómiu, oceán a ešte oveľa viac,“ povedal bývalý hráč Bostonu Red Sox Pedro Martínez

Jednoducho máte možnosť zažiť to najlepšie, čo Boston ponúka a pritom si užiť každý moment naplno. Zájazd samozrejme prispôsobíme vašim predstavám – či už ste hardcore športový fanúšik alebo chcete vyvážiť šport s prehliadkou mesta.

Boston Bruins a Celtics vás čakajú. Pripojte sa k nám a buďte súčasťou bostonskej športovej mágie.