Poistenie vstupeniek: Novinka od HokejTour pre zážitky bez obáv

Existujú prípady, kedy sa na cestovanie za športom nedočkavo tešíte, ale osud vaše plány skomplikuje. V rámci neustáleho vylepšovania našich služieb vám prinášame revolučné poistenie vstupeniek. V prípade splnenia rozsahu poistného krytia vám poisťovňa zabezpečí vrátenie peňazí, ak sa podujatia nemôžete zúčastniť.

Sledujte naše sociálne siete FacebookInstagramTik-Tok

Prečo využiť poistenie vstupeniek a aké sú výhody?

    1. Celý proces prebieha bez starostí a stresu. Pri cestovaní je najlepšie nenechať nič na náhodu a radšej mať istotu. A s poistením vstupeniek sa nemusíte obávať, že by ste vyhodili peniaze „do vetra“. Ak vám totiž do cesty príde choroba či zrušený let, tak svoje financie dostanete naspäť a o nič neprídete.
    2. Vstupenky si poistíte bez námahy, a tak ušetríte čas. Celý proces je veľmi jednoduchý a rýchly. Pri nákupe vstupenky stačí vyjadriť súhlas s poistením a o zvyšok sa postaráme my.
    3. Poistenie sprevádza maximálna ochrana a informovanosť. Poistenie vstupeniek vám umožňuje vrátenie do 100% sumy vstupenky. Nemusíte sa báť žiadnych skrytých poplatkov. A taktiež ani nijakých skrytých podmienok, ktoré by ste museli splniť.
    4. Poistenie vstupeniek od HokejTour je unikátna a ojedinelá ponuka. Poistenie vstupeniek na futbal, hokej, F1 a ďalšie svetové športové podujatia ponúkame na Slovensku ako jediní. Naším cieľom je klientom dopriať čo najväčší komfort pri cestovaní, pretože ide o zážitky na celý život. A istota v podobe poistenia vstupeniek je jeho súčasťou.
Poistenie vstupeniek - ilustračný
Poistenie vstupeniek – ilustračný

Ako toto poistenie s HokejTour funguje a čo obsahuje?

Pri nákupe zájazdu vám ponúkneme možnosť poistiť si vstupenku a za to zaplatíte poisťovni len 5% z jej ceny navyše. V prípade, že sa podujatia nebudete môcť zúčastniť, nastáva poistná udalosť, na základe ktorej Vám poisťovňa v prípade splnenia poistných podmienok peniaze vyplatí.

Presný, kompletný a detailný rozsah poistného krytia Starr nájdete v dokumentoch, ktoré sú priložené nižšie: 

  • Všeobecné poistné podmienky nájdete TU.
  • Potvrdenie o poistení nájdete TU.
  • Oznámenie poistnej udalosti – Storno lístka – nájdete TU.
  • Poistenie storna lístku nájdete TU.

*v prípade ceny zájazdu vyššej ako 1500€/os sa cena poistenia vypočíta individuálne. So všetkým vám radi poradíme a osobne predisktutujeme všetky vaše otázky.

Pripojte sa k nám a sledujte výkony slovenských hokejistov v NHL naživo.