Poďte s nami a Julom z VAR-u na najväčší zájazd vášho života do Kalifornie a Vegas

4 minúty čítania

Cieľom každého nášho zájazdu je sprostredkovať vám prvotriedne zážitky na celý život. Teraz však prichádza trip, ktorý nemá obdobu. Jedenásť nocí v USA plných športu, kultúry, atrakcií a výbornej gastronómie. Aby toho nebol málo, delegátom bude Julo Turček z najpopulárnejšieho slovenského športového podcastu Futbalový VAR. Treba písať ešte niečo? 

Sledujte naše sociálne siete FacebookInstagramTik-Tok

5 zápasov NBA, NFL a NBA

Novembrový zájazd do Spojených štátov amerických obsahuje 5 zápasov zámorských športových súťaží. Konkrétne zažijete na vlastnej koži tieto duely:

  • piatok, 8. 11.: Los Angeles Lakers – Philadelphia 76ers (NBA)
  • nedeľa, 10. 11.: Los Angeles Chargers – Tennessee Titans (NFL)
  • pondelok, 11. 11.: Vegas Golden Knights – Carolina Hurricanes (NHL)
  • piatok, 15. 11.: Golden State Warriors – Memphis Grizzlies (NBA)
  • nedeľa, 17. 11.: San Francisco 49ers – Seattle Seahawks (NFL)

„V Amerike som bol už niekoľkokrát, toto je môj piaty trip do Kalifornie a nie je náhoda, že sa tam rád vraciam,“rozhovoril sa Július Turček, delegát tohto zájazdu a zároveň jeden zo zakladateľov FutbalTour. „Harmonogram som schválne skladal tak, aby sme videli v akcii ikony baskebatlu LeBrona Jamesa, ktorého čaká prvá sezóna so synom, a hviezdu zlatých medailistov z parížskej olympiády Stepha Curryho.“

„V NFL si pôjdeme pozrieť najmodernejší štadión, aký v USA na americký futbal majú. Už keď pristávate v Los Angeles, môžete vidieť, aký kolos to je. Čo sa týka hokeja, pôjdeme na Vegas Golden Knights, kde je, azda s výnimkou Kanady, najlepšia atmosféra v celej NHL. Chcel som, aby celý trip dával zmysel. Uvidíme športové legendy, nádherné arény, TOP atmosféru, ale aj nedávnych finalistov Super Bowlu,“ vysvetľuje Julo dôvody zaradenia jednotlivých zápasov do itineráru.

Životný zájazd, ktorý sa nebude opakovať 

Počas tohto zájazdu budete ubytovaní v Los Angeles, Fresne, Las Vegas, Mercede a San Franciscu. Zažijete prvotriedny svetový šport a atmosféru súťaží, ktorá sa nedá porovnávať s tým, čo sa deje v Európe. Nebude to ale iba o hokeji, basketbale a americkom futbale. „Ľudia budú na to naozaj dlho spomínať. Uvidia pláže aj púšť, zažijú kontrasty. Precestovaná diaľka stojí za to, ukáže sa vám nový svet, kde je úplne všetko. Nie je náhoda, že sa tam veľmi rád vraciam,“ hovorí Julo, ktorý prezradil, že keby vyhral jackpot, zrejme by sa na nejaký čas do Los Angeles presťahoval.

Prečo absolvovať práve tento trip? „Je to iba raz za život. Po tých necelých dvoch týždňov budete mať toľko zážitkov, že si poviete, že to boli dobre investované peniaze. Zažijete mestá, prírodu, kultúru aj šport. Poskladal som to tak, že každý jeden deň bude nezabudnuteľný. Ide o jeden z drahších zájazdov, ale je to jednorázová záležitosť – takýto trip už robiť nebudem.“

Delegát Julo a beh popri oceáne

Delegátom tohto zájazdu bude samotný Julo Turček. „Bude to kapacitne menší zájazd, ktorý spojí milovníkov športu, dobrého jedla a zážitkov. Aj keď už nie som spoluvlastníkom FutbalTour, toto mi chýba. Pôjde pre mňa o príjemný oddych spojený s tým, že ľuďom ponúknem svoje skúsenosti. Neberiem to ako prácu, ale ako odreagovanie a návrat k niečomu, čo som robil dlhé roky. Lepšieho delegáta na tento trip mať ani nemôžete (smiech),“ uviedol veľký fanúšik londýnskej Chelsea.

Člen podcastu Futbalový VAR taktiež dodal, že keby niekto chcel o 4-5 ráno vstávať a sledovať na diaľku zápasy anglickej Premier League, rád sa pridá.  A čo je pre Jula Turčeka najlepším zážitkom z USA? „Pre mňa je to ísť si ráno zabehať popri oceáne v Los Angeles. Kto nebehá, môže sa ísť prejsť. Keď sa povie Kalifornia, pre mňa to znamená práve toto. Sú tam kontrasty a možnosti, ktoré u nás nemáme,“ dodal populárny „Bomber“.